FORUM RAKAN SEUSAHA

Karguzari, Takazah, Dan Bincangkan Atau Lontarkan Idea Anda Di Sini Untuk Kita Sama2 Bincangkan Insya Allah
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 AKU JUMPA PROMOTER BROADBAND CELCOM SEMALAM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hainur83

avatar

Posts : 29
Join date : 03/01/2010
Age : 33
Location : Shah Alam

PostSubject: AKU JUMPA PROMOTER BROADBAND CELCOM SEMALAM   Fri Jan 08, 2010 10:34 am

Assalamualaikum, aku balik kampung smlm

mmg la aku tiap2 hari balik kampung Insya Allah

sbb aku berulang shah alam - tanjung karang Insya Allah

Alhamdulillah



then , waktu balik

aku singgah kuala selangor jap

( tesco kuala selangor )




rasa macam indah je tmpt tu huhu

aku masuk je





ternampak celcom broadband dealer tu

dia ckp kt kwsn kampung aku "Tiram Jaya"




ada line EDGE je = 284Kbps


dia kata , ramai cikgu2 dari kg aku amik celcom broadband huhu







tp sebenarnya aku kalau nak mik intenet pun

nak pakai sabtu ahad je




hari2 biasa, aku kt ofis pun dah akses intenet Insya Allah


mlm aku pas isyak je trus tdo Insya Allah hehe




( aku ter excited pulak dgn kata2 utz ahmad akhi )


katanya , suh cari la karkunah



paham usaha agama , senang nak wat usaha Insya Allah hehe, amin...



Insya Allah mdh2an aku dapat tambah ilmu apa2 yang patut



yang pasti nak jaga solat berjemaah di surau/masjid pun bukan sesuatu yang mudah



melainkan jikalau Allah syg kita


maka dia akan bg taufik nya utk kita datang surau


tul tak utz azman? hehe





utz mais pun masuk gak dalam artikel aku hehe



doa kan sy utz. mdh2an utz dapat g sri ptlg Insya Allah



dan keluar 3hari Insya Allah


Amin...


Assalamualaikum
Back to top Go down
View user profile http://www.hainur.com
 
AKU JUMPA PROMOTER BROADBAND CELCOM SEMALAM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM RAKAN SEUSAHA :: MULAKAN FORUM DI SINI :: PERBINCANGAN UMUM-
Jump to: